Extreme Scrum přednáška na Agileee

První ročník konference Agile Eastern Europe 2009 v Kievě je za námi. Agileee měla dobrou atmosféru a spoustu velmi zajímavých lidí. Mám-li vybrat top 2 přednášející, určitě by to byli J.B.Rainsberger se svojí přednáškou “An Introduction to Agile Through the Theory of Constraints” a David Hussman s přednáškou “Agile Journeys: How Did We Get Here and Where are We Going?”. Budete-li mít někde možnost si je poslechnout, určitě to stojí za to.

Moje přednáška je ke shlédnutí níže. Pojednává o speciální case study kdy byl použit Scrum v extrámním prostředí kde se projekty počítají na hodiny. Řešením specifické situace bylo nasazení Scrum metody a půldenního sprintu. Výsledky byly velmi pozitivní.

Část case study byla také publikována na konferenci SoMeT, 8th International Conference on Software Methodologies, Tools and Techniques.

 


Zuzana Šochová - The Great ScrumMaster:#ScrumMasterWayNaučte se, jak transformovat firmy, měnit firemní kulturu a leadership pomocí Agilního & Enterprise Koučinku. Podívejte se na vypsaná školení zaměřených na Agile a Scrum na Sochova.cz. Pořiďte si kopii populární knihy The Great ScrumMaster: #ScrumMasterWay, Skvělý ScrumMaster #ScrumMasterWay nebo Agilní Metody Řízení Projektů.