Konference Agile Prague 2015

Jako každý rok je tu konference Agile Prague. Letos už to bude popáté. Můžete se tedy těšit 14.-15.září 2015 na dva dny plné zajímavých přednášek, case-studies, her a workshopů. Když vybíráte vlastní program na konferenci, je těžké říct, co je nejlepší či nejzajímavější. Při představování letošního programu tedy tentokrát pominu hlavní hvězdy, které už možná znáte – o těch najdete více v oficiální sekci o konferenci a soustředím se na ty, kteří vám možná unikli a vyplatí se zajít na jejich přednášku či s nimi strávit čas v rámci přestávek nebo pondělní networking párty – ano, máme přestávky záměrně dlouhé a to hlavně proto, abyste měli příležitost zeptat se speakerů, ale i sebe navzájem na cokoli co vás zajímá.

Ostatně takhle velkou zkušenou Agilní skupinu byste jindy těžko hledali 🙂 a proto letos chystáme i Open Jam session, kde každý může navrhnout téma či se k některému připojit. A v rámci open space formátu diskutovat, ptát se, sdílet zkušenosti. Možná vám to připadá zvláštní, ale ti, co se zúčastnili těchto formátů v minulých letech, hodnotí takovou session jako nejcennější z celé konference.

A teď k doporučením – s kým si dát drink na pondělní networking party.

Senta Jakobsen – chcete-li vědět něco o distribuovaných týmech, rozhodně se přijďte podívat na její přednášku. Ale hlavně popovídejte si s ní během oběda či přestávky. Já jsem při našem posledním setkání na konferenci vyměnila keynote za diskusi s ní u nakonec docela dlouhé snídaně. A to jsem to původně ani v nejmenším neměla v úmyslu.

Bas Vodde – protože zajímavějšího člověka co se scalingu Scrumu týče, byste jen těžko hledali. Takže nevynechte příležitost se s ním seznámit.

Liz Keogh – taky nevíte jak na BDD nebo co to vlastně je? Máte unikátní příležitost to zjistit.

Pawel Brodzinski – je jedním z nejzajímavějších osobností Kanban světa. Je to také leader Lunar Logic, a i kdyby vás zrovna nezajímal Kanban, zeptejte ses ho na to, jak vede tuto firmu. Je to velmi inspirující.

A pro ty, co se rádi vrací k těm, kteří je zaujali – přijede David Hussman, Jurgen Appelo, Andrea Provaglio, Angel Medinilla, či třeba Vasco Duarte.

Ráda vás uvidím na Agile Prague 14.-15.září 2015.

Agile Prague web site
Program Agile Prague 2015
Registrace Agile Prague 2015

 


Zuzana Šochová - The Great ScrumMaster:#ScrumMasterWayNaučte se, jak transformovat firmy, měnit firemní kulturu a leadership pomocí Agilního & Enterprise Koučinku. Podívejte se na vypsaná školení zaměřených na Agile a Scrum na Sochova.cz. Pořiďte si kopii populární knihy The Great ScrumMaster: #ScrumMasterWay, Skvělý ScrumMaster #ScrumMasterWay, Agilní lídr: Využití síly vlivu nebo Agilní Metody Řízení Projektů.