Kontakt

Blog se poslední dobou stal fenoménem. Na internetu se dočtete všechno. Dlouho jsem odolávala, ale nakonec co si člověk nevyzkouší na vlastní kůži, jako by nebylo.

Zuzi Sochova - Agilní koučing, konzultace, školení, workshopyCo mě baví? Tak určitě filmy, cestování po všech koutech světa a objevování nového, fotografování. Pak také snowboarding a wakeboarding a surfing. Ale také Agilní a Lean metody, které se nakonec staly nedílnou součástí mého života. Proč? Fungují. Pomáhají týmům být efektivní, flexibilní, zlepšují předvídatelnost a kvalitu, posilují spokojenost zákazníka.

sochova.cz - konzultace | koučing | workshopy

Chcete se dozvědět více o projektovém řízení, agilních metodách, scrum procesu, nebo o nabízených kurzech, workshopech, koučingu, podívejte se na stránky sochova.cz

Zuzi QR codeemail: zuzana [at] sochova.cz
tel: +420 602 373 307
twitter: @zuzuzka

Agilní Asociace: agilniasociace.cz
založila jsem neziskové sdružení na podporu agilních metod, které pořádá spoustu volných workshopů a přátelských setkání tzv. opencafé pro příznivce agilních metod.

Agile Prague Conference: agileprague.com
pořádám pravidelnou mezinárodní konferenci zaměřenou na Agilní a Lean metody Agile Prague

LinkedIn profil

Certified Scrum Trainer

Member of the Agile Record Editorial Board

Disclaimer: Veškeré prezentovaná názory jsou mé osobní a nemají žádnou spojitost s žádnou mojí pracovní rolí ať aktuální, či minulou a nebo budoucí.