Přijďte na konferenci Agile Prague

Jako každý rok, chystáme v září konferenci Agile Prague. Agile Prague je každoročně největší událostí Agilního světa a stejně jako poslední roky má bohatý program. Takže na co se můžete těšit? Každý den začínáme dvěma keynotes, dále pak program kombinuje krátké 30 min talky které jdou vždy do hloubko konkrétního tématu, praktické odpolední workshopy a case-studies z agilních organizací.

Jako již tradičně poledne není jen čas oběda, ale i možnost zapojit se do openspace, kde program vzniká na místě a kdokoli z vás může nabídnout jakékoli téma o které se chce podělit nebo se o něm něco dozvědět. Věnovat se budeme velkým transformacím, leadershipu, modernímu managementu, kultuře týmů, produktům a scalingu, agilitě na úrovni organizace. Nechte se inspirovat.

Po oba dva dny zároveň běží Coaches Clinic, tedy místo, kde vám zkušení koučové poradí s čímkoli budete potřebovat.

Letos se můžete těšit na skvělé řečníky, například Mirko Kleinera, leadera v oblasti Lean-Agile Procurement, Romana Pichlera, předního odborníka na produktový management, a Pera Beininga, jediného autorizovaného školitele FaST v Evropě. A tak bych mohla pokračovat.

Ostatně posuďte sami a podívejte se na program konference.

Jako obvykle je konference v okolních dnech doplněna několika 2 denními  workshopy:

  • ICAgile Certified Professional in Agile Coaching s Johnem Barrattem 18.–19. září 2024,
  • Business Resilience s Angel Diaz Maroto 18.–19. září 2024,
  • Org Topologies™ Practitioner s Alexey Krivitskym a Rolandem Flemmem 12.–13. září 2024.

Září je veskrze agilní měsíc. Hned po AgilePrague která se koná 16.-17. září je 18. září přes ulici konference Women In Agile. A jako rozehřátí si můžete 9.-10. září ještě před Agile Prague zajet do Stockholmu na Regional Scrum Gathering.

Myslím, že se je na co těšit. Doufám, že se tam v září potkáme.  Registrujte se včas, míváme vyprodáno. 

 


Zuzana Šochová - The Great ScrumMaster:#ScrumMasterWayNaučte se, jak transformovat firmy, měnit firemní kulturu a leadership pomocí Agilního & Enterprise Koučinku. Podívejte se na vypsaná školení zaměřených na Agile a Scrum na Sochova.cz. Pořiďte si kopii populární knihy The Great ScrumMaster: #ScrumMasterWay, Skvělý ScrumMaster #ScrumMasterWay, Agilní lídr: Využití síly vlivu nebo Agilní Metody Řízení Projektů.