Konference Agile Prague 2017

Mám radost, že se letos již po sedmé koná konference Agile Prague. Takže ve dnech 11.-12. září 2017 se můžete těšit na pořádnou porci Agilních tipů, doporučení a inspirace ve formě přednášek, case studies, workshopů a také nově ve formě koučinkových sezení – v rámci konference pořádáme poprvé i Coaches Clinic. Jak to funguje? Zkušení Agilní koučové nabízejí zdarma 15 min coaching session kde můžete přijít s nějakým problémem, nejasností či myšlenkou a dostat radu a nápad jak dál. Je to výborná příležitost si utřídit myšlenky a přijít na nové myšlenky. Určitě toho využijte.

Co se programu týče, určitě je letos na co se těšit. A na co se těším já či co bych doporučila? Tak mám radost z letošních keynotes. Již potřetí přijede Linda Rising, protože je prostě skvělá. Dodnes si pamatuji, když jsem ji slyšela přednášet poprvé a úplně mě to dostalo. O to větší radost mám, že i když se nerada vrací na stejná místa, podařilo se mi ji přemluvit, ať ještě alespoň jednou přijede. Její přednášky jsou vždy inspirativní. Joshua Kerievsky je v poslední době znám díky svému Modern Agile přístupu a na jeho přednášku jsem zvědavá. Těším se na setkání s legendou Agile program managementu Johannou Rothman, a v poslední řadě přijede hvězda TEDu Seung Chan Lim.

Letos je i složení přednášejících hodně zajímavé – přijede velká skupina Certifikovaných Scrum trenérů a Enterprise Coachů a také Certifikovaní LeSS ternéři. Takže skupina opravdu top expertů na transformaci organizací. Určitě se budeme bavit o Scrumu, koučinku, leadershipu a také o škálování (scalingu) Scrumu. Namátkou Petri Heiramo se zaměří na to, jak postavit dobře fungující tým, Fabian Schiller se podělí o tipy na dobrou retrospektivu, Zuzi Šochová vám pomůže stát se výborným ScrumMasterem, John Smart se podělí o zkušenosti s DBB, tedy Behavior Driven Developmentem, a Neil Craven poradí jak na automatické testy, Jurgen de Smet představí koncept zodpovědnosti a Alexey Krivitsky pro ty, které zajímá Large Scaing Scrum připravil Lego simulaci jak funguje Scrum ve velkém a Stuard Young workshop visuální facilitace.

Agile Prague 2017

Nebudu popisovat celý program, na ten se podívejte na stránky konference. Kromě přednášek využívejte přestávek k networkingu, děláme je záměrně trochu delší, aby byl čas se přednášejících na cokoli zeptat, vyměnit si názory a zkušenosti mezi sebou. I to ke konferenci patří a pro nás je to důležitý prvek Agile Prague, zrovna tak jako openspace diskuse každý den. Přednášky jsou super, ale diskuse s ostatními účastníky je často nejlepší část konference. Přednášky vám otevřou obzory a posunou vás v uvažování o Agilu dál, za hranice, na které jste zvyklí, openspace pak dává prostor tyto nápady uchopit a takzvaně strávit.

Těším se na konverzace, přednášky a workshopy, ale hlavně na vás všechny – účastníky Agile Prague Conference. Bez vás by tato akce neměla smysl.

Registrace.

Program.

 


Zuzana Šochová - The Great ScrumMaster:#ScrumMasterWayNaučte se, jak transformovat firmy, měnit firemní kulturu a leadership pomocí Agilního & Enterprise Koučinku. Podívejte se na vypsaná školení zaměřených na Agile a Scrum na Sochova.cz. Pořiďte si kopii populární knihy The Great ScrumMaster: #ScrumMasterWay, Skvělý ScrumMaster #ScrumMasterWay nebo Agilní Metody Řízení Projektů.