Agile Prague Conference 2019

Jako každý rok, chystáme v září konferenci Agile Prague. Tentokrát již devátý ročník. Agile Prague je každoročně největší událostí Agilního světa u nás a stejně jako poslední roky má bohatý program. Takže na co se můžete těšit?

Tématem letošního roku je Agile journey, tedy takzvaně cesta k agilitě. Agile již dávno není jen doménou IT, ale používá se v rámci celé organizace a taková změna je určitě náročná. Agile je cesta. Cesta plná změn, cesta, která pomáhá firmám se adaptovat na problémy dnešního světa.

Každý den začínáme dvěma keynotes, dále pak program kombinuje krátké 30 min talky, odpolední workshopy a praktické case-studies.

Agile Prague Conference 2019

Jako již tradičně poledne není jen čas oběda, ale i možnost zapojit se do openspace, kde program vzniká na místě a kdokoli z vás může nabídnout jakékoli téma o které se chce podělit nebo se o něm něco dozvědět. Věnovat se budeme velkým transformacím, leadershipu, modernímu managementu, kultuře týmů, produktům a scalingu, agilitě na úrovni organizace. Nechte se inspirovat.

Po oba dva dny zároveň běží Coaches Clinic, tedy místo, kde vám zkušení koučové poradí s čímkoli budete potřebovat.

Z programu namátkou zmíním Pete Behrens, který stojí za vznikem Certified Agile Leadership programu a na konferenci se s vámi podělí o své zkušenosti s agilními transformacemi, Ralph van Roosmalen, který se podělí o své zkušenosti jako CEO velice agilní organizace Happy Melly, a Heidi Helfand která se zaměří na změny v týmech, z Nového Zélanndu přijede Samantha Laing s tématem osobnostního rozvoje, Jurgen De Smet se zaměří na podstatu Scrumu a rozebery kdy Scrum má a nemá smysl nasazovat (mimochodem, Jurgen je specialista a trenér na LeSS, který v listopadu opět přijede do Prahy realizovat certifikačni LeSS workshop). A mnoho dalších. Ostatně posuďte sami a podívejte se na program konference.

Jako obvykle je konference doplněna workshopem na témaDesign Thinking: Human-Centred Design in Agile,kde vás Stuart Young provede customer centric designem produktu.

Myslím, že se je na co těšit. Doufám, že se tam v září potkáme🙂

 


Zuzana Šochová - The Great ScrumMaster:#ScrumMasterWayNaučte se, jak transformovat firmy, měnit firemní kulturu a leadership pomocí Agilního & Enterprise Koučinku. Podívejte se na vypsaná školení zaměřených na Agile a Scrum na Sochova.cz. Pořiďte si kopii populární knihy The Great ScrumMaster: #ScrumMasterWay, Skvělý ScrumMaster #ScrumMasterWay, Agilní lídr: Využití síly vlivu nebo Agilní Metody Řízení Projektů.