Pozvánka na konferenci

S tím, jak se Agilní metody stávají mainstreamem, vzniká více a více různých akcí zaměřených na Agilní přístupy. Do oka mi v poslední době padla jednodenní konference Agile2018.cz – pěkná doména, že? – a to nejen proto, že ji zahajuji keynotou na téma Agile HR. Myslím, že organizátoři dokázali najít v českých podmínkách opravdu zajímavý výběr lidí, kteří v rámci toho dne promluví. Nečekejte klasickou agilní konferenci, ale možná o to zajímavější takový den může být. Já osobně se asi nejvíce těším na Psychologický pohled na Agilitu. Psychologie mě vždycky zajímala a typické agilní konference psychology nějak nelákají, tak budu moc ráda, když se na agilní svět podívám zase z jiné strany.

Z webu konference:

Představíme vám agilní řízení  jako…

  • Výhodu pro váš tým
  • Metodu, která vás může posunout před konkurenci
  • Způsob, jak zvýšit úspěšnost vašich projektů
  • Řešení pro transformaci celé firmy
  • Inspiraci předních světových i českých firem

No, co říkáte, za zkoušku to rozhodně stojí a je to na rozdíl od Agile Prague Conference, která je již dva měsíce před termínem beznadějně vyprodaná v češtině 🙂

 


Zuzana Šochová - The Great ScrumMaster:#ScrumMasterWayNaučte se, jak transformovat firmy, měnit firemní kulturu a leadership pomocí Agilního & Enterprise Koučinku. Podívejte se na vypsaná školení zaměřených na Agile a Scrum na Sochova.cz. Pořiďte si kopii populární knihy The Great ScrumMaster: #ScrumMasterWay, Skvělý ScrumMaster #ScrumMasterWay nebo Agilní Metody Řízení Projektů.